freuda.blogg.se

Livet.

Publicerad 2013-04-26 14:24:51 i Allmänt,

Jag har så mycket jag vill säga. Jag vill bara ösa ur mig allt jag känner. Jag vill bara berätta allt för alla. Jag vill bara att alla ska förstå. Kan man vara lycklig men ändå så jävla ledsen så det gör ont i varenda muskel? Att gå till skolan helt svullen runt ögonen för att man gråtit så mycket är inte roligt. Att ingen vågar prata med en för man ser ut att gå sönder vilken sekund som helst är inte heller roligt. Jag ska inte säga att det inte har blivit bättre för det har det. Jag är inte rädd längre, jag är lättad. Ibland gråter jag av lättnad. Är trött på att gråta. Men allt kommer bli bättre nu. Det säger alla. Fast tror jag på det? Jag vet inte. Jag vet inget om jag ska vara ärlig. Jag hoppas. Hoppas så jävla mycket att det känns som att hjärtat ska spricka! 
 
Oavsett vad som händer så älskar jag dig mer än livet! 
 
 

Torsdag

Publicerad 2013-04-18 14:21:59 i Allmänt,

JAG HAR INTERNET NU!!! Fett nöjd! Jag installerade det helt själv dessutom. Annars brukar ju någon utav mina bröder fixa sånt. Jag och marre sitter och pluggar. Åker ju till Örebro imorgon så känner att jag vill ha mycket klart. Igår var jag hemma hos John och spelade tvspel och åt mat. Sen åt jag lite mer och sen körde vi poker och skrattade så jag grät, sen rullade jag hem. Hur kunde jag ha turen att träffa så fina människor? Nej nu ska jag ut med lille köttlimpan. Sen bär det av till systemet och ladda upp inför imorgon.
 
 

Början på allt

Publicerad 2013-04-16 20:37:27 i

Asså hoppas alla har lyssnat på Petters nya album Början På Allt! Det är konst det. Helt underbart! Lyssnar på det när jag är ute och går, tränar, åker buss, springer, städar & och bara lallar runt! Sen älskar jag ju svensk hiphop och lyssnar nästan bara på det. På tal om något helt annat så har jag inget internet just nu och det är fett jobbigt! Men sånt är livet...
Peace

2 år

Publicerad 2013-04-11 19:41:13 i

Idag fyller min hjärtus 2 år! Så stor och lugn har han blivit. Tyvärr är han ju sjuk och vi vet ju inte om han kommer bli frisk och det skär i mitt hjärta men jag har gråtit tillräckligt så nu ska jag bara vara glad och inte sörja i förskott! Nu har jag ett litet mini lov till nästa fredag och det ska bli jätte skönt men ska försöka plugga så mycket som det går så jag slipper hetsplugga till tentan! För att fira min lilla korv så har jag bakat kakor till mig och tårta till honom! Vi är rätt nöjda här nu. Snart bär det av på en långpromme med Marre!
Frid!

Måndag, igen!

Publicerad 2013-04-08 12:59:28 i

Veckorna bara flyger förbi! Snart är det sommarlooov!! Haha kanske inte jätte snart dock. Förra veckan så tränade jag var i skolan och festade. En vanlig vecka för Frida liksom! Vi torsdagsfestade och det kändes i fredags kan jag säga och i lördags också för den delen. Men det va roligt kanske kunde ha skippat shotten vid ett men blir man bjuden så blir man. Dock så va jag duktig och tackade nej till efterfest eftersom jag skulle till skolan dagen efter! Var nog en bra idé med tanke på att det var zombiemode för min del på föreläsningen ändå! Var ute och åt på fredagskvällen sen åkte jag hem och stupade i säng. Lördagen och söndagen bjöd inte på så mycket mer än syskon och kompis häng med det duger gott och väl! Det va min vecka det. Idag ska har jag tränat och ska snart börja plugga och städa lite! Wiho va kul!!!

Måndag

Publicerad 2013-04-01 20:33:38 i Allmänt,

Idag gick jag upp vid halv nio redan. Det var banne mig inte kul. Trodde att jag var sjuk för att jag va så sinnessjukt trött. Men eftersom jag och Matilda skulle hänga på låset på gymmet så var det bara att bita i det sura äpplet. Vi tränade väl runt en, en och en halv timme sen åkte jag hem och gjorde mig iordning för att åka till min älskade broder för att bli bjuden på lunch i form av grillat. Hur gottit som helst! Har blivit bjuden på mat varenda dag nu. Lyx! Kvällen har spenderats i soffan. Imorgon är det slut på lille lovet och skolan sätter i gång igen. USCH känner jag!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela